Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Over Crinno 

Crinno staat voor Creatieve en Innovatieve Marketing. Deze twee sleutelwoorden komen dan ook direct naar voren bij iedere opdracht waarmee Crinno Marketing zich bezighoudt. Daarbij wordt het motto “gaat niet, bestaat niet”  volledig nagestreeft.

Missie & Visie

Missie: Door creatief en innovatief te opereren een (inter)nationaal marketingbureau worden waar iedere klant de juiste aandacht krijgt en haar doel bereikt.

Visie: Crinno Marketing gelooft dat men door creatief en innovatief te denken zich uitstekend kan profileren en er verschil kan worden gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

Wat is Crinno Marketing

Crinno Marketing is een marketing- en conceptontwikkelingsbureau dat is opgezet door Roger Gielen, een jonge, enthousiaste en energieke ondernemer. Na zijn studie marketing en management deed hij enkele jaren ervaring op binnen het bedrijfsleven op de gebieden marketing, communicatie en evenementorganisatie. De drang naar een eigen bedrijf in zijn kennisgebied werd steeds groter en daarom besloot hij medio 2012 zijn eigen onderneming op te zetten. Hier werkt Roger dagelijks met veel enthousiasme en plezier aan zijn passie.